• Media • Aparitii TV •

Aparitii TV

    In urma unuia dintre cursurile de initiere (pe care le tin in Bucuresti) am fost invitat de o participanta la sediul televiziunii OTV, in luna martie 2005.

    Am fost onorat sa particip la emisiuni nocturne live, intitulate de noi: "Impactul parapsihologiei in Romania", "Terapie prin muzica si credinta", "Vindecarea spirituala", alaturi de oameni remarcabili precum Ion Dumitru (profesor in bio-fizica), Romulus Popescu (parapsiholog), Roberto Grosa (bioenergoterapeut), Alexandra Mosneaga (maestru extrasens), Lidia Fecioru (bioenergoterapeut).

    Apoi, in aprilie, am participat si la Sibiu in cadrul emisiunii duplex RaDio+TV "Eveniment Sibiu", dezbatand in direct despre dragostea adevarata, suflete pereche si destin.

    A doua zi, am fost invitat la un cabinet sa fac tratamente si, multumesc lui Dumnezeu,     s-au inregistrat rezultate deosebite.

    Pe 11 iunie, Roberto Grosa m-a invitat in emisiunea lui, "Universul PSI", pe noul post de televiziune DDTV, alaturi de Lelia Bratu si preotul Mihail Bota, emisiune in cadrul careia s-a discutat despre Initiere, terapia prin credinta si vindecari miraculoase.


Emisiunea IMPACTUL PARAPSIHOLOGIEI in Romania post-decembrista, CD 1:


si CD 2: continuare la:


Emisiunea "Terapie prin muzica si credinta:"


Emisiunea VINDECAREA SPIRITUALA (prima parte):

Emisiunea VINDECAREA SPIRITUALA (continuarea):
    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.