• Diverse •

Inapoi

Directioneaza 2% din impozit Asociatiei Calea Luminii

Poti ajuta si tu la strangerea de fonduri pentru Asociatia Calea Luminii - organizatie infiintata de mine (Horatiu Mihail) cu scopul de a imbunatati calitatea vietii, prin educatie constienta in cadrul unor cursuri, seminarii, conferinte si tabere de initiere si perfectionare a cunoasterii spirituale.
Directioneaza cotizatia de 2% din impozitul pe venit corespunzator anului 2014, catre contul asociatiei! NU TE COSTA NIMIC!
Directionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donatie! Este vorba de o suma deja platita statului, pe care tu acum decizi sa o directionezi catre asociatie, pentru a sustine activitatile ei. Este dreptul tau!

Cum directionezi cei 2% catre Asociatia Calea Luminii?

E foarte simplu: pana pe data de 25 mai 2015 trebuie sa completezi si sa depui, la Agentia fiscala de care apartii, declaratia 230 (pentru venituri din salarii; descarca formularul de aici) sau declaratia 200 (pentru venituri diferite de salarii - activitati independente, proprietate intelectuala, cedarea folosintei bunurilor, etc; descarca formularul de aici ).
Nu iti face probleme daca nu cunosti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Poti lasa casuta necompletata.
Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la tine. Depune formularul direct sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata (cu confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Daca nu ai timp sa le depui personal, poti ruga pe cineva din partea angajatorului sa le duca. Ei oricum depun declaratii in aceasta perioada.

Datele asociatiei, necesare pentru completare sunt:
Asociatiei Calea Luminii
CIF: 23299794
Cont bancar: RO84RZBR0000060010161668

Daca doresti, putem depune noi pentru tine aceste formulare. Contacteaza-ne telefonic la nr. 0763 525 299
Termenul limita pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2015, dupa aceasta data pierzi dreptul de exercitare a optiunii, iar statul va folosi acesti bani cum crede de cuviinta.
Iti multumim pentru sprijin!Fac inscrieri in asociatia spirituala non-profit CALEA LUMINII:

- Scopul si obiectivele noastre: click
    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.