Curs de initiere in ALCHIMIA ENERGIEI SEXUALE

Data: Sambata 30 Septembrie si Duminica 1 Octombrie 2017
Oras: .........
Locatia: va fi comunicata celor inscrisi
Cost: 350 lei
Instructor - initiator: Horatiu Mihail
Diploma inclusa

Motto: MahaNirvana Tantra (textul traditional):
"Pe Calea Tantrei exista in acelasi timp posibilitatea trairii frenetice a placerilor lumesti si obtinerea starii de Intelepciune, precum si dobandirea capacitatilor paranormale, pe care Ea le confera spontan".

CURSUL POATE FI PRIMIT SI PRIN POSTA SAU CURIER!
Este o tema de maxima importanta pt noi toti, initiati sau ignoranti, de aceea am facut acest curs accesibil si de la distanta: el poate fi comandat si primit prin posta (sau curier rapid, la alegere), cu toata teoria si tehnicile explicate foarte clar, pas cu pas.
Conferintele pe aceasta tema, una pt barbati si alta, separat, pt femei, sunt deja gata, in format video. Deci si cei aflati la distanta vor primi aceleasi materiale ca si cei prezenti. Doar ca nu vor beneficia de sustinerea mea energetica, si nici de amuzamentul din sala de curs. :)

Ce obtii prin participarea la acest curs?
Inveti sa constientizezi si sa controlezi energia sexuala, folosind-o pentru autovindecare sau evolutia ta spirituala, individual sau in cuplu.
Afli cum poti sa te armonizezi si sa-ti alchimizezi energia sexuala, cu efecte atat la exterior (o imbunatatire a vietii sexuale, daca e cazul), cat si in interior => ajungi sa traiesti Adevarata Dragoste, Libertate, Fericire si Armonie!

Continut:
- Exercitii si tehnici din Tantra si Tao care se adreseaza atit cuplurilor, cit si celor inca singuri; unele exercitii speciale sunt adresate exclusiv barbatilor si altele exclusiv femeilor.
- Tehnici practice pt: trezirea celor 6 simturi din Taoism si a capacitatilor paranormale, autocontrolul energiei sexuale, vitalitate si virilitate, marirea libidoului si a charismei, trezirea energiei Divine Kundalini, transmutare si alchimizare...
- Tehnici practice de purificare energetica si incarcare cu energie sexuala (cea pe care o folosim atat in procesul de regenerare, reintinerire sau vindecare, cat si atunci cand muncim, facem sport sau facem dragoste).
- Tehnici practice pentru deblocarea chakrelor, nadisurilor/meridianelor energetice, cu efect de regenerare si reintinerire.

Cui i se adreseaza?
Tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 96 de ani.

REDUCERE pt elevii (16-18 ani), studenti si pensionari - 200 ron.
REDUCERE: De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate!
GRATUIT: Vino cu doi care platesc, si pe tine te scutesc!
Oricine doreste sa repete acest curs o poate face daca aduce cu el un nou participant, sau daca plateste suma de 90 lei.
Oferta e valabila la cursurile la care se participa in mod direct si reducerea se face pe baza actului doveditor (buletin, legitimatie de student sau talon de pensie).

TE POTI INSCRIE CHIAR ACUM!
Inscrierile se fac prin sms catre tel 0763.525.299 ori prin e-mail la adresa: avatarmihail@yahoo.com
Te rog sa scrii in mesaj: numele tau complet, denumirea cursului la care te inscrii si data la care are loc; specifica orasul tau

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.