Curs de initiere in DEDUBLARE, BILOCATIE SI TELEPORTARE

Data: 27 si 28 Mai 2017
Oras: .........
Locatia: va fi comunicata celor inscrisi
Cost: 350 ron pentru ambele zile de curs.
Instructor - initiator: Horatiu Mihail
Diploma inclusa

Ce obtii prin participarea la acest curs?
Afli care este secretul dedublarii constiente.
Primesti recomandari si tehnici explicate foarte clar si, exersind, vei reusi. Iar prin aceasta reusita, chiar daca o singura data in viata experimentezi iesirea constienta din corpul tau fizic, DEPASESTI FRICA DE MOARTE si INTELEGI CE INSEAMNA LIBERTATEA.
Deasemenea, la acest curs afli ce presupune bilocatia (capacitatea de a fi prezent in doua sau mai multe locuri deodata) si teleportarea (sfinti si Maestri din toate timpurile au reusit sa-si dematerializeze si apoi rematerializeze corpul fizic, transportindu-se astfel instantaneu in diferite locuri, uneori la mari distante); afli ce conditii sunt necesare de indeplinit pt a realiza aceste miracole.
Bonus : Pe langa tehnicile practice pe care le vom experimenta impreuna in cadrul cursului, pregatesc si o experienta in afara corpului, mai socanta, pe care o va experimenta doar un participant (ales prin tragere la sorti, ca sa nu fie cu suparare). Prin aceasta metoda de iesire brusca din corp, eu voi fi ghid si voi duce sufletul respectiv oriunde isi doreste el, in orice plan de vibratie (de Sus pana jos), oriunde in trecut, prezent sau viitor, sa vada orice lume/loc sau persoana, sa comunice cu cine isi doreste. Mentionez ca nu folosesc nici hipnoza si nici medicamente/ droguri/ ierburi etc.

Continut:
Invatam diverse tehnici de dedublare si experimentam practic unele dintre ele.
Invatam tehnici de "vedere la distanta", bilocatie si teleportare, folosindu-ne de tehnici originale, dar si de practica din Kriya Yoga si Raja Yoga..

TE POTI INSCRIE CHIAR ACUM!
Inscrierile se fac prin SMS catre nr tel 0763 525 299 ori prin e-mail la adresa: avatarmihail@yahoo.com
Te rog sa scrii in mesaj: numele tau complet, denumirea cursului la care te inscrii si data la care are loc; specifica orasul tau

Grila de reduceri, la cursurile cu participare directa:
- Elevii (14-18 ani), studentii si pensionarii - 250 ron
- Cuplurile - 525 ron impreuna
REDUCERE: De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate!
GRATUIT: Vino cu doi care platesc, si pe tine te scutesc!
Cei care vor sa repete cursul pt a aprofunda tehnicile, o pot face gratuit daca aduc un nou participant sau platind 90 ron.

Copiii linistiti, cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, au acces GRATUIT la acest curs, daca sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, bunici sau tutore. Vor primi diploma de participare, insa nu si materialele (pe acestea le primesc doar adultii care ii insotesc). Iisus Hristos: Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia lui Dumnezeu este a celor ca ei!(Noul Testament, Evanghelia dupa Marcu, cap. 10, vers. 14)

CURSUL VA FI DISPONIBIL SI PRIN POSTA SAU CURIER!

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.