Curs de initiere si hirotonisire in Preotia lui HRISTOS MELCHISEDEC

Data: Sambata 23 si Duminica 24 Septembrie 2017
Oras: Piatra Neamt
Ora intilnirii: 11:45
Locatia exacta: primesc detalii doar cei inscrisi
Cost: 400 ron (vezi reducerile de mai jos)
Instructor- initiator: Horatiu Mihail - Preot si Reverend Melchisedec
Diploma inclusa

TE POTI INSCRIE CHIAR ACUM!
Inscrierile se fac prin SMS catre nr tel 0763 525 299 ori prin e-mail la adresa: avatarmihail@yahoo.com
Te rog sa scrii in mesaj: numele tau complet, denumirea cursului la care te inscrii si data la care are loc; specifica orasul tau

REDUCERI!
Pret redus pt elevi (14-18 ani), studenti, pensionari si cupluri: 200 lei/om
(Oferta e valabila la cursurile la care se participa in mod direct; reducerea se face pe baza actului doveditor: carnet de elev, legitimatie de student sau talon de pensie)
Poti beneficia de reduceri daca, in urma recomandarilor tale, vin si alti oameni la curs:
- De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate.
- Vino cu 2 care platesc, si pe tine te scutesc!

Cei care vor sa repete cursul pt a aprofunda tehnicile, o pot face gratuit daca aduc un nou participant sau platind 100 lei.

Copiii linistiti, cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, au acces GRATUIT la acest curs, daca sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, bunici sau tutore. Vor primi diploma de participare, insa nu si materialele (pe acestea le primesc doar adultii care ii insotesc).
Iisus Hristos: “Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia lui Dumnezeu este a celor ca ei!” (Noul Testament, Evanghelia dupa Marcu, cap. 10, vers. 14)

Relatarile primilor cursanti- click pt descarcare prima parte
Vor urma si celelalte relatari

Cursul cuprinde atit teorie, cit si parte practica, primiti in plus un text tiparit.
Recomandat este sa purtati haine de culoare alba (sau violet), cel putin in partea superioara a corpului. In ambele zile de curs, daca este posibil, este ideal sa tineti post alimentar complet; eventual se poate consuma doar agheasma.

Continut:

Prima parte, Sambata (durata: aproximativ 2-3 ore):

1. Introducere - informatii despre invatatura spirituala, despre Marea Fratie Alba Universala si Fiii Luminii sau Ordinul Preotilor lui Melchisedec.
2. Tema gen test, cu intrebari si raspunsuri; citate biblice referitoare la Preotul Melchisedec si Iisus Hristos. Melchisedec a trait in urma cu aproximativ 4000 ani, a fost Rege si Mare Preot in Cetatea Salemului (actualul Ierusalim), si in urma cu aproximativ 2000 de ani a revenit pe Pamint prin reincarnare, in persoana lui Iisus Hristos. Iisus a facut disponibil pentru intreaga omenire initierea pe care Dumnezeu prin Preotul Melchisedec a facut-o disponibila la inceput doar pentru preoti. Cei care au acces in Akasha pot verifica acest adevar; restul, pot studia Biblia, Evangheliile Apocrife si alte scrieri vechi, ce atesta acest fapt. Melchisedec si Iisus Hristos sunt Unul si Acelasi Suflet, revenit pe Pamint in perioade de timp diferite. Astazi, dupa aproximativ alti 2000 de ani, Hristos ofera din nou posibilitatea comuniunii cu Dumnezeu, prin aceasta initiere.
3. Notiuni despre chakre, informatii despre meditatie, initiere si hirotonisire ca Preot.
4. Meditatia propriu-zisa cu Preotul Melchisedec - dureaza 1 ora. Aceasta meditatie ne purifica, ne inalta vibratiile, ne deschide toate chakrele si le umple cu Lumina Duhului Sfant. Prin facilitarea comunicarii cu Hristos - Maestrul Divin interior, ne ajuta sa ne indeplinim Planul Divin, pentru care am revenit acum pe Pamant.

A doua parte, Duminica (durata: aproximativ 3-4 ore):

1. Notiuni despre semnificatia adevaratei Preotii a lui Dumnezeu, despre ce inseamna sa fii cu adevarat Preot. Ce fel de Preotie doreste Dumnezeu de la noi, oamenii?
2. Despre Botezul cu Lumina Duhului Sfant , explicatii si scop
3. Ceremonia propriu-zisa de Botez cu Lumina (dureaza cca 1 ora)
4. Tema: contemplari si exercitii spirituale
5. Informatii despre initierea si hirotonisirea ca Preot adevarat al lui Dumnezeu, in Ordinul lui Melchisedec, ca fiu al Luminii
6. Ceremonia propriu-zisa de Initiere (dureaza cca o ora)
7. Informatii si explicatii despre hirotonisirea in Preotia lui Melchisedec
8. Ceremonia propriu-zisa de hirotonisire ca Preot al lui Melchisedec (dureaza cca 1 ora)

Va urma curind a treia parte a cursului (ce contine: slujbe de rugaciune, in comuniune cu ceilalti Preoti si Preotese ai lui Melchisedec - Hristos si in comuniune cu Dumnezeu, rugaciunea pentru vindecare, Comuniunea Luminii si Transformarii - meditatie, Liturghia, Cuminecarea cu Paine si Vin, Exercitiul Iubirii, informatii despre comunicarea cu sfintii, Arhanghelii, Maestrii si Elohimii) si apoi ultima si cea de-a patra parte: Melchisedec Synthesis Ray Activation - Gradul maxim al initierii, cel de REVEREND. Revin cu detalii.

Sunteti cu totii invitati si oricine doreste sincer evolutie spirituala este binevenit.
Fie ca Dumnezeu, Tatal Ceresc, sa-i aduca la Hristos Cel Viu pe toti cei alesi de El!

AMIN

Va astept cu iubire!

Mihail Horatiu,
Preot si Reverend Melchisedec


    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.