• Interviu •


    De la puterile paranormale la Dumnezeu


- Cine esti tu, Horatiu Mihail? Care au fost cautarile tale spirituale?
- Sunt un tanar care a fost ajutat de Dumnezeu sa-si gaseasca adevarata identitate si scopul vietii. Mi-am urmat Maestrul Divin interior (vocea Inimii, Intuitiei) si am inaintat cu perseverenta si curaj pe propria mea cale spirituala, 21 ani de zile.
    Am avut suficiente obstacole, am trecut prin probe grele si suferinte profunde dar, in final, am obtinut rezultatele scontate: atat puterile paranormale dorite, cat si Iluminarea si apoi Eliberarea. Acum e randul meu sa-i ajut pe altii sa se autorealizeze.

- Ce ne poti spune despre puterile paranormale pe care le-ai experimentat?
- Primele revelatii si experiente legate de fenomenele paranormale le-am trait in jurul varstei de 5 ani. De exemplu, in ceea ce priveste telekinezia imi amuzam colegii, mutand diverse jucarii prin concentrare si puterea cuvantului. Tot atunci am avut experiente telepatice.
    Mai tarziu, elev fiind, foloseam doar puterea gandului pentru a misca diferite obiecte. In adolescenta am trecut de 6 ori prin moarte clinica, experiente care m-au marcat pozitiv, constientizand ca nu exista moarte, ci doar trecere intr-un alt plan existential. Apoi am experimentat clarauzul, clarmirosul, inedia, dedublarea, clarviziunea, hipnoza, bilocatia, invizibilitatea, levitatia.

- Levitatia este o capacitate extrem de rar intalnita. Poti sa dezvolti acest subiect?
- Am atins starea de levitatie in urma unor exercitii speciale pe care le-am practicat cu perseverenta, luni de zile, zi si noapte. Exista mai multe nivele de manifestare a levitatiei, ca si in ceea ce priveste clarviziunea. Sunt tehnici secrete pe care, totusi, le dezvalui cursantilor mei.

- Intr-una din emisiunile TV in care ai aparut de curand ai vorbit despre mediumnitate si despre profetii legate de Romania.
- Initial, in adolescenta, m-am amuzat copios cand am auzit de Apocalipsa sau de Sfarsitul Lumii. Apoi, insa, am cerut si am primit atat revelatii, cat si dovezi concrete, palpabile care mi-au demonstrat ca exista un Plan Divin si ca aceste lucruri sunt reale. Este vorba de cataclisme si de schimbari radicale pe toate planurile care trebuie sa aiba loc pentru ca suntem martori ai trecerii catre o noua era care va fi spirituala.
    In ce priveste Romania, incepand din acest an, fenomene miraculoase vor demonstra ca aici se afla Centrul Spiritual al Lumii, asa cum e profetit in Biblie si in scrierile sfintilor Padre Pio, Serafim de Sarov, Sundar Singh, preotul Ioan Alexandru. De asemenea Nostradamus si Edgar Cayce au facut si ei referiri la aceste subiecte.
    Evenimentul cel mai important care se va produce in curand, probabil "iarna, intr-o zi de Sabat", este cataclismul final care va dura 72 de ore, timp in care curentul electric va fi oprit. Vor functiona doar ceasurile mecanice si vor arde doar lumanarile sfintite. Pentru a supravietui, oamenii trebuie sa se izoleze in case si sa stea in rugaciune, sa nu priveasca pe geam, sa nu deschida usile si ferestrele.
    Ca semn prevestitor va aparea o cruce pe cer si, cu jumatate de ora inainte, se va auzi un tunet puternic. Dupa aceste zile, toti oamenii de pe Pamant ii vor vedea atat pe Iisus si pe apostoli (care acum sunt reincarnati in Romania), dar si pe anti-Hrist "Maitreya" care momentan locuieste in Londra si se da drept "Invatatorul Lumii". Recomand deschidere maxima catre Dumnezeu si spiritualitate.
    Ascultati-va inima, iubiti-va aproapele, cautati Adevarul, renuntati la dogme si prejudecati, fiti binevoitori, simpli, sinceri si naturali si veti supravietui.

- Esti initiatorul unei cai spirituale originale intitulata "Calea lui Ra".
- Da, ofer tehnici de autovindecare, purificare, evolutie spirituala rapida, dezvoltarea puterilor paranormale, prin trezirea energiei Kundalini. Deschid cursantilor al treilea ochi si, prin clarviziune, ne vizualizam aurele si chipurile vietilor anterioare ... Insa SCOPUL FINAL RAMANE MANTUIREA-ILUMINAREA, apoi ELIBERAREA COMPLETA DE IGNORANTA.


    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.