• Diverse •Kiesha Crowther

Vezi mesajele ei uimitoare:


- un mesaj emotionant, tradus in romana:
link de vizualizare, pe youtube: aici

- "Start living from the heart!" (“Incepeti sa traiti din inima, cu sufletul!”), tradus in romana:
link de vizualizare, pe Vimeo: aici

- "Kiesha speaks on 2012" ("Kiesha vorbeste despre anul 2012"), tradus in romana:
link de vizualizare, pe youtube: aici

Kiesha Crowther - Little Grandmother ( Ci' Kala Uci' ):
Pastrator de intelepciune si saman


Kiesha Crowther, cunoscuta ca si "Little Grandmother," a fost initiata ca saman la varsta de 30 de ani de catre tribul ei matern (Sioux/Salish), si a fost recunoscuta de Continental Council of Indigenous Elders ca Pastrator de intelepciune pentru America de Nord, responsabila si lider in „Tribul tuturor culorilor",("Sunt cea mai blonda, alba si tanara Pastrator de Intelepciune din intreg grupul"). Fiica unui tata alb si a unei mame Sioux/Salish, ea a crescut intr-o comunitate mica, unde ingrijirea animalelor era ocupatia principala, in Southern Colorado. In timpul copilariei, si-a petrecut perioade lungi de timp singura, in salbaticie, unde a trait si a invatat de la animale ce traiesc pe pamant, care zboara si care inoata, pe de o parte si de la stele si pietre pe de alta parte. Nestiind ca a fost destinata de catre batranii tribului inca din copilarie pentru a deven saman, tinereatea ei a fost marcata de experiente neobisnuite si abilitati pe care nu le-a inteles. Ca si copil, ea a fost indrumata de catre stramosi, de catre Mama Pamant si a fost recunoscuta pentru abilitatile ei de comunicare cu animalele, pentru abilitatile de a vedea si lucra cu energia.
Inca de cand a fost initiata ca saman si Pastrator de Intelepciune, ea a inceput sa dezvaluie profetii si invataturi si sa conduca ceremonii sacre. Ea poarta responsabilitatea pentru ingrijirea si comunicarea dorintelor Pamantului si a vechilor profetii pentru perioada pe care o traim. In acest scop, ea a lansat niste inregistrari video a comunicarilor ei care sunt disponibile gratuit pe internet prin YouTube, Vimeo si pe acest site si care au fost vazute pana in prezent de sute de mii de oameni de pe tot globul.
Munca ei ca si Pastrator de Intelepciune include de asemenea ingroparea unor cristale sacre in diverse locuri pe Pamant pentru reinnoirea si consolidarea liniilor energetice si de rezonanta a Mamei Pamant.
Mesajul ei puternic subliniaza modul cum trebuie sa ne schimbam constienta individuala si la nivel planetar, cum sa traim in relatie corecta cu Mama Pamant, prin intermediul inimii si ne indeamna sa ne aducem aminte cine suntem: Maretul EU. Little Grandmother calatoreste des, celebreaza ceremonii de vindecare a Pamantului si organizeaza intalniri si comunicari la nivel national si international.

sursa textului este site-ul ei: http://www.tribeofmanycolors.net/ro


    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.