• Diverse •

 Afla PLANUL DIVIN al vietii tale!

Autodidact, m-am lasat calauzit de intuitie; mi-am cautat Calea, propriul drum spre reusita in viata, spre mantuirea sufletului de ignoranta; am experimentat multe, am studiat cite un pic din fiecare domeniu care mi s-a parut interesant si folositor pt evolutia mea (religie, yoga, parapsihologie, metafizica, alchimie, magie alba, bioenergoterapie, Qi-Gong, energie radianta, psihologie, filosofie); am practicat si inca practic diverse sporturi, ca adept al zicalei "mens sana in corpore barosano" (box, inot, arte martiale, patinaj, culturism) si in final am dobindit atit puterile paranormale dorite, cit si realizarea Sinelui.
Cunoscind Adevarul Suprem, dar si legile spirituale de baza, aflind cine sunt si ce am de facut in viata asta, la cererea unor cursanti de-ai mei scriu acum citeva recomandari, pt ca fiecare om sa-si poata afla menirea actuala.
Te poti folosi de una sau mai multe indicatii din lista de mai jos, dupa cum crezi tu de cuviinta.

- Una dintre tehnicile de purificare din prima zi de curs (le adaug putin mai jos), ideal si Shank Prakshalana, purificarea cu apa sarata;
- Procedeul de 21 de zile recomandat de Fecioara Maria si Babaji, Maestrul Hristic din Himalaya (daca-l ceri, ti-l trimit online);
- Interiorizare, prin post de vorbire (o ora/zi si o zi/saptamina), autoanaliza, introspectie, pt a-ti afla Harul special, zestrea spirituala cu care ai venit;
- rugaciune...
- prin dedublare constienta (diversele metode si tehnici predate in cadrul cursului meu sunt foarte usor de pus in aplicare si dau rezultate sigure); dupa iesirea in astral ceri lui Dumnezeu sa-ti arate pe acela care-ti este ghid, apoi comunici cu el (fie ca e inger ori Maestru spiritual) si-l rogi sa te lumineze, sa-ti raspunda la toate intrebarile importante pe care le ai;
- poti apela deasemenea si la clarvazatori, mediumi ori la diferite metode de divinatie (precum Tarot, cleidomantie, planseta Quija, etc);
- cei care se pricep cu adevarat la astrologie (de ex: doctor Gabriela Morusanu - www.a-fi-sau-a-nu-filiber.blogspot.com , Aurora Sitarus, Urania) te pot ajuta sa afli Nodul Nord si Nodul Sud (zestrea si misiunea ta actuala); eventual poti cere sa-ti calculeze si momentul "mortii" din aceasta incarnare, sa stii cam cit timp mai ai la dispozitie...


PURIFICAREA

De ce se face la inceput purificarea?
Cand pornesti pe Calea Spirituala sa fii ca un nou-nascut.
Astfel vei putea sa simti mai bine efectele tehnicilor de incarcare, evolutie, autovindecare, etc. In plus, rezultatele apar mult mai repede. Fiecare sa aleaga acea tehnica pe care o simte buna pentru el; nu e necesar sa le facem pe toate, insa nici o singura tehnica nu e suficienta. Ascultati-va Intuitia si veti sti cu care sa incepeti. Primele 4 din lista de mai jos sunt cele mai simple, insa nu au efecte spectaculoase. Merita totusi incercate.

Tehnici de purificare universal valabile

1. Poate fi facuta zilnic: dimineata dupa trezire, pe stomacul gol se beau 2-4 pahare cu apa calda. Efecte: slabire (in special in zona taliei), eliminarea constipatiei si a toxinelor.
2. Clisma. Doar cand e necesara.
3. Cel putin o data pe luna, alegem o saptamana in care sa ne hranim doua-trei zile cu lichide (lactate, ciorbe, supe, sucuri), iar in ziua urmatoare tinem post complet (minim 24 ore fara hrana solida sau lichida, nici macar apa), dupa care revenim treptat, fara lacomie, la alimentatia obisnuita, incercand totusi sa renuntam la mancarurile "grele" si la condimente in exces.
4. Vamana Dhauti: se beau 2 litri de apa calda si sarata, dupa care ne provocam voma, introducand 3 degete pe gat. Ca salvare rapida in caz de indigestie, de intoxicatie alimentara sau otravire.

Nota:

In cadrul cursului de INITIERE pe calea spirituala recomand si tehnici cu rezultate deosebite, mult mai puternice, de exemplu Shank Prakshalana si Procedeul de 21 de zile, atat pentru purificarea corpurilor fizic si bioenergetic-astral, cit si pentru purificarea nadis-urilor de baza (denumite si meridiane); deasemenea, predau exercitii si metode pentru deschiderea chakrelor (centrii de forta), inclusiv pentru trezirea si ascensionarea armonioasa a energiei divine Kundalini, care se afla in stare latenta in interiorul fiecarui om; aparitia fenomenelor psi (capacitati extrasenzoriale ori puteri paranormale) este un semn ce denota ca aceasta energie este deja activata... Evolutia are loc doar daca discipolul perseverent care experimenteaza aceste puteri constientizeaza ca trebuie sa le depaseasca, sa le transceanda.
Scopul evolutiei este ILUMINAREA (denumita si Nasterea din Nou, revelarea Sinelui, Savikalpa Samadhi, extazul mistic sau trezirea Maestrului Divin interior) si nu altceva; apoi ELIBERAREA completa de ignoranta, experimentarea Constiintei Supreme, atingand starea de Nirvikalpa Samadhi...


ATENTIE!

Persoana care are Kundalini adormit este 100% sub influenta nefasta a ego-ului (ce cuprinde mentalul inferior si cele 5 simturi, prost activate in general), a sarpelui biblic denumit satan, incolacit de trei ori si jumatate la baza coloanei vertebrale, in zona "kunda" (care inseamna "bazin")! Acel om este cu constiinta adormita, precum un zombi, la cheremul intunecatilor. Deci, Kundalini adormit este satan, ignoranta, iluzia.
Cel care primeste INITIEREA incepe calatoria spirituala pe drumul interior de intoarcere Acasa, spre lumea Divina
din care a decazut datorita mandriei (neascultarii de Dumnezeu).
Odata ce Kundalini e trezit, constiinta se trezeste, vibratiile cresc, iar ucenicul va percepe anumite senzatii, va avea anumite trairi ori semne distincte care-i atesta ca e pe calea cea buna. Doar un initiat are Kundalini trezit. Insa acestea sunt lucruri pe care le clarificam la curs.

www.HORUSRA.comNota finala:

Fiind ultima noastra incarnare de dinainte de Judecata de Apoi - Marea Trecere in urmatorul plan de vibratie e necesar sa ne indeplinim rapid misiunea pentru care am revenit acum in trup. Sa ne ajutam pe noi insine, apoi pe ceilalti. "Primul pas spre a-i ajuta pe altii e sa te ajuti mai intai pe tine insuti", deoarece orb pe orb nu poate calauzi, caci vor cadea amindoi in groapa. E "necesar, ideal, ar trebui"... dar totusi nu este "obligatoriu" sa fim altruisti. Desi, daca e sa ne amintim de "Legamintul de Boddhisattva" pe care fiecare dintre Noi l-a facut in fata Maestrului Divin, inainte de fiecare intrupare ...
Sa incepem prin exemplul propriu.
SA LUCRAM asadar CU NOI INSINE - PERSEVERIND PE CALE (prin asceza, interiorizare, rugaciune, meditatie, exercitii de purificare, pranayama, studiul cartilor spirituale, devotiune) - si SA FACEM TOT CE NE STA IN PUTERE CA SA-I AJUTAM PE ABSOLUT TOTI OAMENII SA SE INTOARCA IN TIMP UTIL CU FATA LA DUMNEZEU, CA SA ATINGA RAPID ILUMINAREA, TREZIREA MAESTRULUI DIVIN INTERIOR.
Dar sa nu uitam niciodata de respectarea legii de baza a initiatului, care decreteaza ca "nu trebuie sa-ti oferi ajutorul celui care nu merita, nu-ti cere sau nu e pregatit sa-l primeasca!". Asta deoarece actionind necugetat vei face astfel mai mult rau decit bine. Trebuie sa apelezi la intuitie si discernamint pt a nu te implica atunci cind nu e cazul.
Repet ca primul pas pentru ajutorarea altora este SA TE AJUTI INTAI PE TINE INSUTI!
Abia dupa ce ai gasit Lumina din Inima ta o vei putea oferi si altora.

Spune tuturor ca SECRETUL REUSITEI CONSTA DOAR IN BUNAVOINTA.
Atit ne cere EL: BUNAVOINTA!

Aceasta este cheia ce deschide larg portile Imparatiei Cerurilor! Doar BUNAVOINTA este calitatea ce permite deschiderea mintii si Inimii-Sufletului, spre a experimenta apoi contactul direct si intim cu Divinul, Care salasluieste ca scinteie in interiorul fiecarei fiinte umane.
Bineinteles, acest MAESTRU DIVIN INTERIOR este HRISTOS, CONSTIINTA DIVINA.
    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.