2018 PROGRAM de ACTIVITATI SPIRITUALE

- Vino Duminica, 23 Septembrie 2018, la un TRATAMENT INTERACTIV Merkabah! In Bucuresti. Locuri limitate. Reduceri si GRATUITATE!
Detalii aici: http://www.horusra.com/pag/tratamente.php

- Te invit la cel mai important curs de initiere: AUTOCONTROL, evolutie, MANTUIRE si Eliberare! In Bucuresti, Sambata 20 + Duminica 21 Octombrie. Pret accesibil; ofer reduceri si chiar GRATUITATE! Locuri limitate! Detalii: http://www.horusra.com/pag/curs%20autocontrol.php

- Vino la Meditatia cu Preotul Melchisedec! Este cea mai eficienta meditatie pentru deschiderea chakrelor, purificare+vindecare energetica si evolutie spirituala!
Duminica 11 Noiembrie, de la ora 14:15 la 16:30. Cost 100 lei, dar ofer reduceri si chiar GRATUITATE! Locuri limitate! Sala in centru, zona Piata Romana-Amzei.
Detalii: http://www.horusra.com/pag/workshop%20melchisedec.php

- Te invit la cel mai interesant curs: initiere in CLARVIZIUNE si puteri paranormale! Sambata 1 Decembrie + Duminica 2 Decembrie, in Bucuresti.
Pret accesibil; ofer reduceri si chiar GRATUITATE! Locuri limitate!
Detalii: http://www.horusra.com/pag/curs%20clarviziune.php

- Vino sa petrecem zile minunate, in TABARA DE IARNA, la munte!
Vila curata si frumoasa, situata intr-un peisaj pitoresc, la Moieciu de Sus; de Luni 7 Ianuarie 2019 si (cel putin) pana Vineri 11 ianuarie 2019 (eu raman inclusiv in week-end).
Preturi accesibile! Detalii: http://www.horusra.com/pag/workshop.php

Gasiti aceste informatii inclusiv pe Facebook: https://www.facebook.com/events/180468879382144/

Sa va dea Dumnezeu sanatate, libertate, intelepciune, bunavointa, dar si prosperitate, ca sa puteti veni cu Bine! Cale de Lumina Divina!
AMIN


Horatiu Mihail, Ghid Spiritual si Sponsor personal www.HORUSRA.com http://libertateprinprosperitate.blogspot.ro/

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.