PROGRAM de ACTIVITATI SPIRITUALE

- Purificare si autovindecare! Te invit cu drag la un nou workshop, Sambata 4 Noiembrie, Otopeni! Detalii: goo.gl/FbDdQG

- Tabara spirituala la munte, zona Rucar - perioada 7-10 Decembrie 2017, pensiune din Cheile Dambovicioarei -
♥ Dragostea adevarata exista! Trezeste-ti Sufletul si ne vom bucura impreuna! ♥
Intoarce-te Acasa, in iubirea Suprema a Lui Dumnezeu, impreuna cu toate sufletele dornice de evolutie, vindecare emotionala, Mantuire si Eliberare!
Iti ofer ghidare teoretica si mai ales tehnici practice eficiente in acest scop!
Scopul taberei: evolutie rapida, prin intelegere si bunavointa, fara suferinta!
Impreuna, vom practicam timp de 4 zile (Joi-Duminica) diverse activitati spirituale:
- Rugaciunea Inimii si alte exercitii spirituale pt vindecarea corpului emotional si deschiderea sufletului;
- metode simple de autovindecare si autocontrol al respiratiei, mentalului si energiei sexuale;
- diferite tipuri de meditatii conduse;
- vizualizari prin clarviziune si alte exercitii sau teste interesante.

Primesti raspunsuri la intrebarile care te framanta, inclusiv solutii practice pt rezolvarea problemelor tale.
Vom face impreuna o parte din cele mai importante tehnici pe care le predau in cadrul cursurilor mele.
BONUS: Pentru a simti mai bine efectul tehnicilor, cu puterea Lui Dumnezeu si acordul fiecaruia, drept CADOU pentru efortul facut pentru participarea la aceasta tabara,
TUTUROR PARTICIPANTILOR LE VOI ACTIVA cele 7 chakre de baza (pentru a primi ajutor in purificare, vindecare, trezire, evolutie si Mantuire), inclusiv CLARVIZIUNEA.

Costul pt participarea la toate activitatile taberei spirituale:
- pt cei noi: 300 Ron.
- reducere pt cursantii mei (cei care au mai facut un curs/tabara cu mine) doar: 250 Ron.

CAZAREA: 70 lei/noapte/camera de doua locuri, deci pt 3 nopti x 35 ron un loc in camera cu pat dublu, totalul este de doar 105 Ron/persoana.
MESELE sunt pe cont propriu (avem bucatarie; se poate gati sau aduce de acasa; deasemenea, se pot cumpara acolo produse lactate, oua, carne, etc.). Varianta ideala pt noi: daca cerem din timp, gazda ne poate oferi mancare diversa (desigur contra cost, la un pret rezonabil), atat pt cei omnivori, cat si pt cei vegetarieni; deci, va rog sa imi specificati (in e-mail) ce varianta doriti!
INSCRIEREA se face prin confirmarea participarii pe e-mail catre AVATARMIHAIL@yahoo.com (nume, prenume, localitatea din care vii si numarul tau de telefon mobil, plus mentiunea "tabara la munte in Decembrie 2017")
si REZERVAREA locului tau in vila va fi asigurata doar prin plata integrala (300 Ron+105 Ron cazarea, total: 405 Ron), pana la data de 30 Noiembrie 2017! Daca doresti sa participi, te rog sa-mi trimiti solicitarea ta de inscriere la tabara (care sa contina numele si prenumele, nr telefon si eventual orasul), pe e-mail.

ATENTIE! ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE se ocupa deja, in ordinea achitarii!
Asadar, locul tau ti-l rezervi doar daca achiti integral costul pt activitati + pt cazare, deci total 405 Ron, pana pe 30 Noiembrie 2017, catre: MIHAIL HORATIU, direct la o banca RAIFFEISEN Bank, cont in lei (RON): RO04RZBR0000060015903277. Scrie la "Detalii plata: tabara la munte".

Sa va dea Dumnezeu sanatate, libertate, intelepciune, bunavointa, dar si prosperitate, ca sa puteti veni cu Bine in aceasta tabara spirituala! Cale de Lumina Divina! AMIN

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.