• Diverse •    Rugaciuni miraculoase


Rugaciunea miraculoasa pentru LINISTEA SUFLETEASCA
(folositi-o pt a va elibera de griji inutile, pt a va relaxa, pt a dobandi pacea spirituala)

    "Iti sunt recunoscator pentru ca mi-ai dat pacea deplina a Spiritului! Iti multumesc pentru pacea sufleteasca! Pacea Ta minunata este mereu cu mine, linistea Ta Divina vesnic inlauntrul meu. Iubirea mea pentru Tine e eterna. Iti multumesc! AMIN"


Rugaciunea miraculoasa pentru SANATATE
(folositi-o pt vindecarea de orice boala ori pt starea generala de sanatate si bunastare)

"Iti sunt recunoscator pentru ca m-ai umplut de energie vindecatoare! Iti multumesc pentru ca mi-ai incarcat organismul cu vitalitatea Ta! Simt energia Cosmica strabatand fiecare celula a trupului meu! Sunt constient de prezenta Ta vindecatoare inlauntrul meu. TU imi umpli sufletul si ma eliberezi. Te voi rasplati iubindu-ma asa cum ma iubesti Tu. Multumesc! AMIN"


Rugaciunea miraculoasa pentru DRAGOSTE
(folositi-o pt a va aduce Dragostea in viata ori pt a recastiga Dragostea partenerului)

"Iti multumesc pentru ca ai indrumat Iubirea spre mine! Iti multumesc ca m-ai facut demn de Dragostea Ta si de cea a oamenilor! Iubirea Ta ma implineste. Iti voi fi vesnic recunoscator. AMIN"


Rugaciunea miraculoasa pentru BANI
(folositi-o pt achitarea unor datorii, pt a obtine banii necesari unei achizitii sau pt imbunatatirea situatiei financiare)

"Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN" click download varianta audio


Trebuie sa credeti ca Dumnezeu a auzit deja rugaciunea voastra si v-a si dat raspunsul.
"Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit deja si le veti avea", a zis Iisus (vezi Marcu, cap. 11, verset 24)

Rugaciuni de protectie - click

Despre rugaciunea "Tatal Nostru" - click

Moliftele Sf Vasile cel Mare si Ioan Gura de Aur si Rugaciunea Sf Ciprian (la sfarsit) - click

Dedicati 20 - 30 minute/zi rugaciunii pe care ati ales-o (numai o rugaciune trebuie folosita pt indeplinirea unei dorinte!).

Rostiti aceasta rugaciune in fiecare zi, pana cand apare solutia.
Numai dupa ce ati primit raspuns la rugaciunea facuta, puteti folosi una din celelalte rugaciuni.
Trebuie sa fiti singur, ca sa nu fiti intrerupt.
E important sa fiti relaxat, pt ca mesajul sa poata patrunde in Subconstient si sa dea rezultatele dorite.
De indata ce v-ati relaxat intr-o pozitie confortabila, in intimitate, trebuie sa va convingeti singur ca dorinta e deja indeplinita.
Intr-o problema financiara, de ex. imaginati-va ca datoriile voastre au fost deja achitate; inchipuiti-va ca aveti destui bani de cheltuiala
si traiti bucuria si sentimentul de plenitudine, confort si liniste datorat acestui fapt. Poate pare greu de imaginat acest lucru, dar e
necesar sa facem acest efort.
De indata ce ati reusit, restul o sa vi se para usor. Dupa ce ati reusit sa va convingeti ca necazurile au fost inlocuite de bucurii,
cititi rugaciunea incet si cu incredere. Dupa ce ati terminat, ganditi-va din nou ca problemele au fost rezolvate si ca totul e in regula
cu viata voastra. Apoi reintrati in viata de zi cu zi. Dumnezeu va poate raspunde mai curand sau mai tarziu, dupa vointa Sa (si nu dupa programul nostru).
Puteti primi raspunsul dupa doar o saptamana, insa trebuie sa fiti pregatiti, sa asteptati si mai multe luni daca e nevoie.
Daca renuntati sa va rugati dupa o saptamana sau doua, El nu va va raspunde niciodata!
Nu fiti preocupati de cum vi se va raspunde !!!

Vremea miracolelor nu a trecut inca!
In fiecare zi se intampla MINUNI!

Fiecare dintre aceste rugaciuni a produs un miracol de un fel sau altul pt cei care au incercat si au staruit.


    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.