- Tabara spirituala de Paste 2017

In perioada 13-17 Aprilie, te invit sa participi activ la tabara spirituala de Paste, in Cheile Dambovicioarei! Au inceput deja inscrierile!

Scopul taberei: trezire rapida si evolutie spirituala; prin initiere, intelegere si bunavointa, fara suferinta!

Practicam impreuna timp de 5 zile (Joi-Luni) diverse activitati spirituale:
- Rugaciunea Inimii si alte exercitii spirituale pt vindecarea corpului emotional si deschiderea sufletului;
- metode simple de autovindecare si autocontrol al respiratiei, mentalului si energiei sexuale;
- meditatii Zen si alte tipuri de meditatie;
- vizualizari prin clarviziune si altele...

Vom face impreuna o parte din cele mai importante tehnici pe care le predau in cadrul cursurilor mele, inclusiv exercitii noi, frumoase si eficiente!
BONUS: Pentru a simti mai bine efectul tehnicilor, cu puterea lui Dumnezeu si acordul fiecaruia, drept CADOU pentru efortul facut pentru participarea la aceasta tabara, TUTUROR PARTICIPANTILOR LE VOI ACTIVA cele 7 chakre de baza (pentru a primi ajutor in purificare, vindecare, trezire, evolutie si Mantuire), inclusiv CLARVIZIUNEA.

Costul pt participarea la toate activitatile taberei spirituale
- pt cei noi: 300 Ron sau 67 Euro.
- reducere pt cursantii mei (cei care au mai facut un curs/ tabara cu mine), de asemenea pentru elevi, studenti si pensionari, doar: 250 Ron sau 56 Euro.
Reduceri si GRATUITATE!
Reducere: De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate!
GRATUITATE: Vino cu doi care platesc, si pe tine te scutesc!

Desigur, se adauga pachetul de cazare: 4 nopti (cazare in camera dubla) si 4 mese de pranz, care se achita separat fata de activitatile taberei si este de 340 Ron/persoana.

Daca doresti sa participi, te rog sa-mi trimiti solicitarea ta de inscriere la tabara prin SMS semnat (cu numele si prenumele tau, precum si orasul din care vii) catre nr tel: 0763.525.299.
ATENTIE: inscrierea se considera valida doar la plata unui avans de 150 lei (care nu se returneaza in cazul razgandirii voastre)! Contul de lei sau de euro vi-l trimit prin SMS, la cerere.

Sa va dea Dumnezeu sanatate, libertate, intelepciune, bunavointa, dar si prosperitate, ca sa puteti veni cu Bine in aceasta tabara spirituala!
Cale de Lumina Divina!
AMIN


Pentru participanti: Cele necesare pt tabara la munte: izopren sau paturica, bocanci sau ghete de munte, haine groase si subtiri, trening, eventual manta impermeabila, ochelari de soare, lanterna/luminari, tamaie, creion nazal sau picaturi de nas, rucsac mic pt drumetie, voie buna, optimism.

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.