TABARA SPIRITUALA in GRECIA vara 2018

Vacanta Spirituala intr-o insula de vis, din Paradis!
Te invit in aceasta vara sa petrecem cateva zile minunate in Grecia, pe insula Thassos, intr-un peisaj de vis! Vor fi 4 zile de practica spirituala, in care vom face impreuna cele mai importante tehnici pentru deschiderea inimii, vindecare si evolutie spirituala, din cursurile mele de initiere.
Sejurul va fi de 7 zile, deci avem timp si de vizitat insula de Smarald!

Participarea la activitatile taberei spirituale costa:
- 50 euro pt cei care au facut cel putin un curs ori o tabara cu mine
- 70 euro pt participanti noi. Aplic REDUCERE pentru cuplurile stabile: cei doi platesc impreuna 110 euro pentru activitatile taberei spirituale.
Separat, se achita costurile pt drum si cazare.

Sejurul (drumul dus+intors cu autocarul si cazare 7 nopti in vila 2 stele) are costuri accesibile, dar diferite, in functie de preferintele fiecaruia, iar ULTIMELE LOCURI SE OCUPA RAPID, in ordinea achitarii costurilor (minim aconto de 50% sau ideal achitarea integrala)!

Primul sejur (doar acesta include tabara spirituala; si facultativ, excursii optionale): plecare din Bucuresti, Vineri 27 Iulie 2018, seara ora 20:00, revenire Duminica 5 August 2018, dimineata.
FACULTATIV: Cine doreste sa ramana in continuare in minunata Insula de Smarald - Thassos, achita inclusiv pretul pentru AL DOILEA SEJUR (cazare in continuare, din 4 August si pana pe 11 August, revenire in Bucuresti Duminica 12 August, dimineata; program liber ales, fara tabara spirituala, eventual excursii optionale).
Sejur 2, in Vila Stella, din 04 august 2018:
1. Camera 3 locuri, pret persoana:120 euro. DEJA REZERVATA
2. Camera cu 3 locuri, pret persoana:120 euro. DEJA REZERVATA
3. Camera cu 2 locuri, pret persoana:120 euro. DEJA REZERVATA
4. Camera cu 2 locuri, pret persoana:120 euro. DEJA REZERVATA

In sejurul din perioada 28 iulie, e posibil sa mai fie disponibile aceste ULTIME locuri:
1. pt o domnisoara/doamna, un loc in camera dubla
2. o camera tripla
3. o camera dubla
4. o camera tripla

Supliment single – 100 euro
A 3 a pers in camera dubla, copil de 12/peste 12 ani: 60 euro
Copil intre 6 si 11.9 ani: 35 euro
Copil mai mic de 6 ani, in camera cu 2 adulti: GRATUIT.

Drumul si cazarea sunt oferite contracost de agentie.
Sejurul (drumul dus + intors cu autocarul si cazarea 7 nopti in vila 2 stele) are costuri accesibile, dar diferite, in functie de preferintele fiecaruia,
iar ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE SE OCUPA RAPID, in ordinea achitarii rezervarii (participare la tabara spirituala + drum + cazare unul sau doua sejururi; minim aconto de 50% sau ideal achitarea integrala);
ofer contul bancar de Euro doar celor care il cer, prin SMS semnat cu nume si prenume; imi rezerv dreptul de a selecta participantii. Ambele vile rezervate sunt in localitatea Potos, la distanta de circa 5 minute intre ele.
Nota: Fiind agentie internationala, achitam in Euro; la pretul din oferta am adaugat 5 Euro (comisionul cerut de banca, pt retragere/transfer de valuta in alta banca).
Pachetul oferit de agentia de voiaj contine:
- ghid insotitor (limba romana)
- cazare 7 nopti in camera; in pensiune de 2**, situata in statiunea Potos, insula de Smarald Thassos, Grecia. Camerele dispun de TV mic, majoritatea au inclusiv aer conditionat (contra cost: 5 euro/zi), grup sanitar cu cabina de dus, balcon si chicineta (frigider, chiuveta, vesela, tacimuri), internet gratuit. Sunt conditii decente, iar curatenia in camera se face o data sau de doua ori pe saptamana. In localitatea Potos, avem asistenta turistica in limba romana (o ghida super simpatica, pe care deja o cunoastem de anul trecut :) )
CAZAREA: pretul unui loc/persoana, in camera dubla, vila Lena, pt un sejur: 140 Euro (135+5 Euro comision bancar); sau 125 Euro loc in camera Economy (are doar dush, fara cadita); sau 85 Euro in apartament de 4; sau 240 (140+100 Euro supliment de single) singur in camera dubla; daca vine un copil mai mic de 12 ani, in camera dubla: 60 Euro; pt un copil de 6-11,9 ani: 35 euro; iar pt copil pana in 6 ani, in dubla: gratuit.
MESELE SUNT PE CONT PROPRIU. Preturile de acolo sunt asemanatoare cu cele de pe litoralul romanesc. In localitatea Potos, unde suntem cazati, exista desigur: magazine alimentare, tarabe cu fructe si legume, terase si restaurante.
Separat, agentia ne poate oferi optional TRANSPORT cu autocarul dus+intors, plecare din Bucuresti la ora 20:00, Vineri 27 iulie 2018 seara (participantii vor primi detalii prin SMS).
Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Serres – Amfipoli –Keramoti – Thassos: 65 Euro/persoana.
Supliment pentru imbarcari din alte orase (TRANSFER): din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau : supliment 10 euro/pers/dus-intors; din Campina (Banesti), Ploiesti (DN 1): supliment 5 euro/pers/ dus-intors;
din Pitesti (ptr minim 4 persoane), Rm Sarat, Focsani : supliment 15 euro/pers/ dus-intors; din Constanta: supliment 20 euro/pers/dus-intors; din Iasi (ptr minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment : 25 euro/pers./dus-intors,pentru minim 4 persoane.
Plata pentru sejur DUBLU (adica 14 zile cazare), se calculeaza pentru transport in felul urmator: 65 euro+25 de euro retur atipic=90 euro/pers.
E necesar sa aveti la voi si bani schimbati, marunti: 10 euro cash pentru ferryboat, dus+intors, plus cati bani de cheltuiala considerati ca aveti nevoie pentru mancare, pe un sejur sau doua sejururi (preturile sunt comparabile cu cele de pe litoralul romanesc), suveniruri si excursii optionale (revin cu detalii despre excursiile optionale).
IMPORTANT!
Inscrierea se face prin SMS semnat cu nume si prenume catre nr meu public 0763.525.299, cu mentiunea "Vacanta Grecia un sejur/doua sejururi", iar rezervarea locului consta in achitarea costurilor: minim aconto de 50% sau ideal achitarea integrala, intr-un cont bancar de Euro, pe care vi-l trimit doar dupa ce verific daca locul dorit mai este inca disponibil.
Cererea de loc preferat (si de cont bancar) o puteti trimite catre mine, inclusiv la adresa de e-mail: avatarmihail@yahoo.com
Ofer o varianta: deoarece eu ador insula Thassos, am ales sa raman acolo mai mult decat un sejur, deci cine doreste sa petreaca DOUA SEJURURI - plecare din Bucuresti de Vineri 27 iulie si revenire in Bucuresti Duminica 12 August - este rugat sa imi mentioneze acest lucru chiar de la inceput, odata cu inscrierea in tabara spirituala!
In al doilea sejur o sa ne bucuram doar de excursii optionale, nu si de tehnici spirituale, deci se adauga numai costul pt cazare (pt drum, vezi varianta de transport speciala, specificata mai sus), inca un sejur (pretul un pic diferit fata de cel din primul sejur).
Sa va dea Dumnezeu sanatate, libertate, intelepciune, bunavointa, dar si prosperitate, ca sa puteti veni cu Bine in aceasta minunata vacanta spirituala!
Cale de Lumina Divina!
AMIN
Horatiu Mihail, Ghid Spiritual
www.HORUSRA.com

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.