- Tratamente pentru vindecare!

1. - Sedinta de tratament interactiv Merkabah - pe 22 Octombrie 2017, la ora 11:45!

Sedinta de tratament dureaza 1,30-2 ore si cuprinde 2 etape:
I. PURIFICARE - eliminarea energiilor negative, a stresului, a blocajelor energetice. E ideala o pregatire in prealabil: cu o zi inainte se va tine post alb (fara hrana solida, fara tutun si alcool, se poate bea doar agheasma, ceai de isop sau apa simpla). Iar in ziua tratamentului, nu se mananca si nu se bea nimic pana la sesiunea de tratament, apoi se revine la alimentatia obisnuita.
II. ENERGIZARE SI VINDECARE - include terapia palmelor de Lumina, prin metoda lui Iisus Hristos. Are ca efect deschiderea tuturor chakrelor si incarcarea lor cu Lumina, care este cel mai important proces in vindecare.
Tratamentul se face numai cand se strange un grup de minim 10 persoane + terapeutul. O sedinta costa 100 ron (se accepta in plus si donatii).
Reducere:
De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate!
Vino cu doi care platesc, si pe tine te scutesc!

2. Diagnosticarea chakrelor tale, prin aparat de biofeedback
O sedinta dureaza 15 minute si costa 30 ron. Va puteti inscrie prin sms, odata cu inscrierea la sedinta de tratament interactiv Merkabah.
Mai multe despre aparat si cum functioneaza aici:
http://www.fitforlife.ro/articole_8_dr_deepak_chopra_cum_functioneaza_the_journey_to_wild_divine.htm

3. Terapia palmelor de Lumina, prin metoda lui Iisus Hristos
Necesita pregatire in prealabil: o zi de post alb (fara hrana solida, se bea doar agheasma sau ceai de isop), chiar inainte de tratament. Iar in ziua tratamentului, nu se mananca si nu se bea nimic pana la sesiunea de tratament, apoi se revine la alimentatia obisnuita.
O sedinta dureaza aprox. 15 minute.

Non-stop, va puteti inscrie prin SMS semnat (cu nume si prenume) catre nr telefon cosmote: 0763.525.299 sau prin e-mail, catre adresa contact@horusra.com , la oricare dintre activitati.
Va rugam sa specificati activitatea la care va inscrieti: "diagnosticare", "terapia palmelor" sau "tratament Merkabah"!

Nota:
In cadrul tratamentelor pe care le fac, nu recomand intreruperea medicatiei in cazul celor cu probleme grave de sanatate (de ex. diabet, boli de inima etc).
In cazul celor bolnavi de cancer, sunt acceptati la sedintele de tratament doar cei care NU fac sedinte de chimioterapie/ citostatice (=otravirea organismului).
Vindecarea se poate produce nu prin otravirea corpului fizic si energetic, ci doar prin credinta sincera si puternica in Dumnezeu si in vindecare, prin rugaciune spusa din inima, cu ajutorul terapiilor alternative, naturiste, precum SACROTERAPIA si Cura lui Rudolf Breuss.

Recomandari:

SACROTERAPIA HRISTICA

LEACURI PENTRU VINDECAREA CANCERULUI

PUTEREA VINDECATOARE A RUGACIUNII TATAL NOSTRU

• "Cura lui RUDOLF BREUSS" - click

• PROCEDEUL DE 3 ZILE DE POST ALB - click

    
Can not open /hsphere/local/home/mihail/horusra.com/contor.txt.